Hárommillió felhasználó. Minden második hazai netező. Nekik fejlesztünk.
Dolgozz velünk a legmenőbb itthoni közösségi szolgáltatásokon!

Népszerű szolgáltatások

Az Inda Magyaroszág egyik legnagyobb eléréssel rendelkező médiacsoportjánának fejlesztőcége.
Az Index.hu köré csoportosított közösségi szolgáltatásainkat (blog.hu, Indavideó, Indafotó, Indamail, Index Fórumok) minden második hazai internetező (havi 2,6 millió felhasználó) ismeri és használja nap mint nap. Lelkes, innovatív, fiatal csapatunkban mindig van hely az online világban jártas, szenvedélyes kezdőknek és magabiztos profiknak.

Ha szeretnél egy jó csapatban, nagy belmagasságú irodában változatos feladatokon dolgozni, fontos számodra a folyamatos fejlődés, a pingpongszoba, és a bringatároló, jelentkezz szabad pozícióinkra!

Magyarország legmenőbb portáljait fejlesztő csapatunkba keresünk backend fejlesztőt.

Backend fejlesztő

Simán vennéd az akadályokat, ha

vágod a PHP-t, MySQL-t, ismered a Gitet vagy egyéb verziókezelő rendszert, és az mvvm, oop, clean code, RESTful, microservice-architektúra mind ismerős cuccok.

Komoly előny, ha

vágod a JS-t, jól dolgozol csapatban, nem ijedsz meg egy évtizedes, bejáratott, kiterjedt webes architektúrától, esetleg foglalkoztál már nagy látogatottságú rendszerek fejlesztésével. Jóság, ha jenkinsben és slim frameworkben is feltalálod magad.

A feladatod lenne részt venni

napi sokmilliós látogatottságú oldalak (Totalcar, Dívány, Femina, Index) CMS és egyéb rendszereinek fejlesztésében, a magyar internet legnagyobb és legmenőbb termékeinek drótozásában és építésében.

Mindezekért cserébe bátran számíthatsz tőlünk

Versenyképes fizetésre, példás fizetési fegyelemmel egy megbízható munkaadótól, jó hagulatú irodára, céges kávéra és csokiautomatára, motivált, klassz fej munkatársakra.


Fizetési igénnyel kiegészített szakmai önéletrajzodat maniscv[kukac]mail.inda.hu címre várjuk. A tárgy legyen Backend fejlesztő.

Ha most nem találtál szakterületednek megfelelő pozíciót, jelentkezz adatbázisunkba!

 • SZAKTERÜLET
  • FEJLESZTŐ
  • SITEBUILDER
  • GRAFIKUS
  • SZERKESZTŐ
  • GYAKORNOK
  • SZOLGÁLTATÁS MENEDZSER
  • EGYÉB
ÖNÉLETRAJZ FELTÖLTÉSE
Adataidat bizalmasan, csak pályázatainkkal kapcsolatban kezeljük.